I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Leuke activiteiten aan de costa del sol

Een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Spanje, is de Costa del Sol. De kans is dan ook groot dat je hier ooit al eens op vakantie bent geweest. Zo niet, dan is deze blog ook heel leuk om te lezen. Hier lees je namelijk enkele dingen waar je heen moet gaan tijdens je vakantie aan de Costa del Sol! Je vindt hier echt werkelijk van alles. Er zijn meerdere prachtige steden die een rijke en interessante geschiedenis hebben, er is nog veel ongerepte natuur en ook voor cultuurliefhebbers is dit een populaire bestemming. 

 

De eerste tip, is een uitstapje naar Malaga. Dit is de stad waar Picasso geboren is en heeft mede daarom veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur. Ook wanneer je meer van het strand houdt zit je hier goed. Je kunt er heerlijk een middagje chillen op een van de stadstranden. Je kunt eigenlijk gewoon niet om deze stad heen wanneer jouw vakantiebestemming de Costa del Sol is!

 

Een waterpark mag ook zeker niet ontbreken tijdens deze vakantie. Je vindt er meerdere in dit gebied. Je vindt hier verschillende spectaculaire glijbanen, waaronder eentje van wel tachtig meter lang! Vooral wanneer je met je gezin op vakantie gaat is het extra leuk om een dagje in te plannen om naar een waterpretpark te gaan. Plezier gegarandeerd!

 

Tijdens je vakantie naar Spanje, en dan in het specifiek naar Andalusië is er nog een attractie die je niet over moet slaan, namelijk het koningspad. In Spanje het dit pas de Caminito del Rey. Dit pas is zes jaar geleden hersteld door de overheid omdat het bewandelen ervan te veel risico’s met zich meebracht. Twee jaar later werd het weer geopend voor iedereen. De route is bijna acht kilometer lang en leidt je door de werkelijk fantastishe El Chorro-kloof. Tijdens deze wandeling zal je van meerdere fantastische uitzichten kunnen genieten.