I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Mijn ervaringen over e sigaretten

Een roker ben ik al sinds mijn negentiende jaar. Nu ben ik inmiddels al dertig jaar, dus rook al 11 jaren onafgebroken. Nu rook ik op advies van de arts vanwege mijn stress. Maar ik wil anderen niet lastig vallen en nu ook gezonder gaan leven. Dus werd ik geadviseerd een e sigaret te gebruiken.

Ik heb eerst een onderzoek gedaan en heb opgemerkt dat het nu heel bekend is en dat veel mensen gebruik maken van deze sigaretten en positieve ervaringen delen over deze e sigaretten. Dus heb ik het ook aangeschaft.

In het begin was ik bang, maar daarna ging het accepteren van deze nieuwe manier van roken heel snel. Deze sigaretten kun je in verschillende geurtjes en smaken aanschaffen nu. Nu stink ik ook niet meer naar tabak en hebben mensen minder last van mij wanneer ik weer in mijn werk ruimte zit, een geweldige e sigaret ervaring is dit hoor.

Ook de gezondheid van mijn kinderen worden niet aangetast, zij roken nu niet meer mee met mij. Als ouder rook je altijd wanneer je kinderen niet in de buurt zijn, maar omdat zij mij alleen als ouder hebben komen ze soms ook bij me tijdens het roken. Voordat ik ze naar binnen heb gestuurd hebben ze al wat rook nar binnen gekregen, maar met de e sigaretten hoef ik niet bang te zijn en zit ik nu veel vaker met hun, ook tijdens het roken.

 

Ik heb een heleboel positieve ervaringen opgedaan met de e sigaretten. Dit waren de belangrijkste voor mij als ouder en daarom heb ik dit gedeeld met jullie allemaal. Want er zullen velen tussen jullie lezers zijn die deze voordelen ook willen gaan ervaren, niet alleen voor zich zelf, maar ook voor hun kinderen.