I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een ooglidcorrectie

Waarschijnlijk heb je al veel gehoord over verhalen van ooglidcorrecties, maar wat is een ooglidcorrectie eigenlijk? Een ooglidcorrectie is een kleine cosmetische ingreep die het overtollige huid verwijdert van het boven- of onderooglid. Zeer onschuldig dus. Deze kleine ingreep kan grote effecten hebben op het gezicht, en daarom kiezen er veel Nederlanders voor om de ingreep uit te voeren. Bij Ooglift zorgen we er altijd voor dat een ooglidcorrectie tot een zo natuurlijk mogelijk resultaat leidt, die het beste bij het gezicht past. Dit is vooral goed te zien op onze website, waar talloze foto’s staan van tevreden klanten die bij ons een ooglidcorrectie hebben laten uitvoeren.

Een ooglidcorrectie – overwegingen

Een ooglidcorrectie is iets waar een weloverwogen keuze moet worden gemaakt. Het is en blijft immers een ingreep, die niet om te keren is. Wanneer de ooglidcorrectie is uitgevoerd, is het resultaat permanent. Bovendien zijn er complicaties die kunnen optreden, hoe klein de kans ook. Het is bijvoorbeeld mogelijk om last te krijgen van chronisch droge ogen, wanneer het traanvocht niet meer egaal over het oog verspreid kan worden, door het teruggetrokken ooglid. Dit is erg vervelend, maar een risico waar je op voorbereid moet zijn wanneer je de keuze maakt om een ooglidcorrectie te nemen. Daarbij zou het ook kunnen dat de wond geïnfecteerd raakt, en dát is pas naar. Denk maar eens aan hoe vervelend de laatste ontsteking is die jij hebt meegemaakt, en stel je voor hoe dat zou voelen als dat vlak boven je oog was. Daarnaast geeft een ooglidcorrectie niet meteen een resultaat, zoals je in de make-over films ziet. Vlak na een ooglidcorrectie heb je een litteken dat eerst rood is, met hechtingen, en langzaam trekt die kleur weg, en worden de hechtingen eruit gehaald voordat je er iets van merkt.

Wel of niet?

De vraag is nu: wel of geen ooglidcorrectie? Die keuze ligt helemaal aan jezelf. Denk je dat je gelukkiger wordt van een ooglidcorrectie? Ga er dan voor? Hangt dat geluk af van hoe anderen erop reageren? Vooral niet doen! Je zult alleen maar teleurgesteld worden.