I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Mobiele telefoon schoonmaken

Uw mobiel is een bron van bacterien. Door uw mobiel regelmatig, met de juiste middelen schoon te maken kunt u de bacterien op uw mobiel aanzienlijk verminderen. Door het gebruik van de verkeerde middelen, zoals bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen, kan het zijn dat u de binnenkant van uw mobiel blijvend beschadigd. Met deze tips helpen wij u uw mobiel bacterijvrij te houden en kan u ervoor zorgen dat uw mobiel langer mee zal gaan.

Stap 1: Door te beginnen met het vuil te verwijderen uit bijvoorbeeld het gat van de stroomadapter, voorkomt u dat er krassen op het scherm komen bij het schoonmaken van het scherm. Dit kunt u doen door te blazen in het gat. Mocht dit niet helpen dan kunt u voorzichtig met een saté prikker het vuil/stof eruit halen. Als u dit geen fijn idee vindt kunt u ook een spuitbus halen met perslucht om zo het stof eruit te blazen.

Stap 2: Vervolgens moet de buitenkant van de mobiel schoongemaakt worden. U kunt het beste beginnen het maken van een vochtig doekje. Dit zorgt ervoor de er niet te veel water op uw scherm komt. Gebruik geen alcohol of andere reinigingsmiddelen. Dit kan namelijk de touchscreen van uw mobiel beschadigen. Gebruik na het afnemen met een licht vochtig doekje, een microvezel doekje om de vetvlekken van uw beeldscherm te halen.

Stap 3: Voor het schoonhouden van uw mobiel is het belangrijk dat uw eigen hygiene ook goed is. Door regelmatig uw handen te wassen met zeep of met bijvoorbeeld hand dessinfectie, waarmee je zonder water je handen kan dessinfecteren.

 

Om uw mobiel helemaal makkelijk schoon te houden is kan het natuurlijk handig zijn om een hoesje om uw mobiel te dragen. Voor een uitgebreid assortiment telefoonhoesjes kunt u terecht bij telefoonhoesjes-paradise.nl.

http://www.telefoonhoesjes-paradise.nl/