I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

laat en nat

In tegenstelling tot het oude gezegde hoog en droog is het onderwerp van dit artikel het tegenovergestelde. Zoals de titel al verklapt is het laag en nat. En het heeft te maken met zwemmen.

Ik heb het namelijk over zwembaden en spa’s.

Wat is er namelijk lekkerder dan op een hete zomerdag even een duik te nemen maar daarvoor niet helemaal naar de lokale zwembad of het strand te hoeven gaan maar gewoon die mogelijkheid te hebben vanuit eigen achtertuin. Maar er is iets wat een koele duik op een hete zomerdag te boven gaat. Namelijk een warme duik op een koude winterdag.

Het moment dat je je in een warme omgeving bevindt terwijl alles daar om heen ijskoud is, is heerlijk. Maar zoiets kan alleen bereikt worden wanneer het water warm genoeg is. En omdat water warm krijgen al genoeg stroom kost is het belangrijk dat eenmaal warme water ook zo warm mogelijk te houden voor zo veel mogelijk tijd. Dit bespaart geld en is beter voor het milieu.

Daarom is het heel verstandig om het zwembad af te dekken. Iedere expert raadt het je aan zwembadafdekking te gebruiken. Zo houd je alle warmte vast en gaat er niets verloren. Hetzelfde principe kan ook worden toegepast op spa’ s. Zoiets heet dan een spa cover.

Zelfde deksel, ander potje. Maar op ieder potje past een deksel en daar is dit bedrijf achter gekomen. Wat een heuse gat in de markt was want zwembaden worden steeds populairder en ook goedkoper. Ook komen er steeds meer eigen initiatieven om een zwembad te maken en zelfs helemaal zelf te graven. Wat prachtige resultaten tot gevolg heeft want de creativiteit van een menselijk brein kent geen grenzen lijkt het wel wanneer er sommige plaatjes op het internet verschijnen als advertentie om het idee te verkopen.

http://www.zwembadafdekkingen.nl