I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Polderscooter, alles voor jouw scooter onder 1 dak

Op zoek naar een goedkope scooter in de omgeving van Flevoland? Dan is Polderscooter precies wat u zoekt! Polderscooter is de scooter specialist in Flevoland. Met hun brede en diepe assortiment bieden zij alle mogelijkheden aan voor uw scooter. Van scooters zelf tot accessoires. Ze hebben het allemaal!

Scooter Lease bij Polderscooter

Bij Polderscooter is het ook mogelijk om een scooter te leasen. U kunt zelf bepalen wat voor soort scooter u wilt en voor welk bedrag u maximaal wilt betalen per maand voor de lease.

U kunt op de website direct een offerte aanvragen voor het leasen van een scooter bij Polderscooter. Het online aanvragen gaat als volgt, vul uw gegevens in het formulier dat op de website staat. Nadat het formulier met u gegevens is verstuurd, krijgt u binnen een paar dagen een vrijblijvende offerte per post. U checkt de offerte of alles wat u heeft aangegeven klopt, en zorgt ervoor dat u deze weer ondertekent, als dat van toepassing is, kunt u deze via een antwoordenvelop terugsturen. Als de getekende offerte binnenkomt, wordt bekeken of deze compleet is en wordt goedgekeurd. Na de goedkeuring wordt de scooter op uw naam gezet en kunt u deze na 5 werkdagen ophalen. Daarna kunt u genieten van uw scooter! Veilige kilometers gewenst!

Onderhoud

Polderscooter is niet alleen voor verkoop of lease van scooters. Maar ook voor het onderhouden van uw scooter. Zij bieden ophaal service aan, reparatie, onderhoudsbeurt, etc. Met een kleine onderhoudsbeurt wordt de olie ververst, bandenspanning gecheckt, remblokken gecheckt en nog veel meer. Bovendien wordt er een proefrit gemaakt, om zeker te weten dat alles goed is. Met een grote onderhoudsbeurt krijgt u extra service. Bijvoorbeeld, het benzine filter wordt vervangen, schoonmaken van de voorrem en nog meer! Een kleine onderhoud kost 79,- en duurt 45 minuten. Een grote beurt kost 129,- en duurt 1 uur en 15 minuten. Alle onderhoudsbeurten zijn inclusief materiaal, arbeid, en exclusief transport.

Ga eens langs bij Polderscooter

Bent u benieuwd wat Polderscooter u te bieden heeft? Heeft u scooter onderhoud nodig maar wilt niet te veel betalen? Kom eens langs in de winkel in Dronten. Of bekijk de website van Polderscooter voor meer informatie over scooters en de service. Polderscooter ziet u hopelijk snel genieten van een mooie scooter.