I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Google shopping uitbesteden

Google shopping uitbesteden: ga voor gemak en meer rendement

Bent u ondernemer en wilt u meer potentiële klanten naar uw website trekken? Of hebt u een webshop en wilt u meer online rendement?

Google shopping: wat is het?

Uw website of webshop ziet er mooi uit. U hebt gedacht aan SEO, dus zoekmachines als Google kunnen uw online bedrijf vinden. Toch bent u niet helemaal tevreden: u wilt meer bezoekers en vooral meer conversie. Dan is Google shopping iets voor u. Met advertenties van Google shopping zien consumenten na het intikken van een zoekterm foto’s, productbeschrijvingen en prijzen. Ze kunnen producten en prijzen gemakkelijk vergelijken.

Voordelen voor u

Er zijn natuurlijk verschillende manieren om te adverteren op internet. Maar een groot voordeel van Google shopping vergeleken met andere vormen van SEA is dat uw producten een stuk zichtbaarder zijn. Ook zijn de kosten per klik lager dan bij andere manieren van adverteren. Potentiële klanten weten uw website of webshop sneller te vinden, wat de kans op een aankoop vergroot. Ingewikkeld? Dan kunt u Google Shopping uitbesteden.

Google shopping uitbesteden

U wilt het maximale resultaat uit Google shopping halen. Hoe? Het antwoord: Google shopping uitbesteden aan online marketing bureau Wauw! Dat scheelt u natuurlijk veel tijd. Ook bekijkt Wauw welke zoektermen aan welk product gekoppeld moeten worden. Verder kunnen we de campagne beheren en rapportages verzorgen, zodat u een helder overzicht heeft van het extra rendement dat u haalt dankzij online adverteren. Ontdek ook alle voordelen van Google shopping uitbesteden: neem snel contact op of vraag meteen een offerte aan!

https://www.wauw.nl/google-shopping/