I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

The Starter Cap & The New Era Cap

Veel merken laten snapbacks maken. Zo kunnen zij hun assortiment verbreden en zo kan de consument ook een snapback aanschaffen van hun favoriete merk. Dit is te zien in het straatbeeld, er zijn veel verschillende snapbacks. De variatie is groot en daarom is het voor de consument gemakkelijk om een snapback te vinden die bij hem of haar past. Zo hoeft een snapback niet duur te zijn, kijk maar eens in verschillende grote winkelketens ze bieden vaak hun eigen snapback aan, die meestal niet heel duur zijn in vergelijking met andere petten.

 

De starter cap is een petten producent die voor verschillende merken petten produceert. Deze petten zijn te herkennen aan het logo op de achterkant van de pet. Het logo van Starter is een s met een ster eraan vastgemaakt, hieronder staat Starter. Dit is het kenmerkende aan de starter cap. Starter werkt onder meer samen met veel verschillende Amerikaanse sportteams, een paar bekende voorbeelden zijn: Miami Dolphins, New York Jets, Los Angeles Raiders en New Engeland Patriots. Dit zijn American Football teams die uitkomen op het hoogste niveau van deze sport. Ook produceert Starter voor alle teams in de NHL, de hoogste ijshockey competitie van Amerika. Verder werkt starter ook samen met andere merken om petten te maken voorbeelden hiervan zijn Vans, Carhartt en tal van andere merken.

 

Een grote concurrent van Starter is New Era Caps, New Era Caps maakt alle petten voor de teams die uit komen in de MLB, dit is de hoogste honkbal competitie van Amerika. Met als meest bekende de New York Yankees. Het logo van de New York Yankees is een n met een y er door heen. New Era maakt niet alleen de MLB petten maar ook andere petten, zo hebben zij verschillende lijnen en zijn er tal van andere petten die zij verkopen. Snapback kopen gaat ook via internet, dit is wel zo makkelijk.

http://snapbacks.nl