I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Top 3 Hoverboard accessoires

Hoverboards zijn de laatste jaren zeer populair geworden, zowel onder jongeren als de iets ouderen. Deze modern speeltjes kunnen het best beschreven worden als een self – balancing scooter, welke gebruikt wordt om kleine en grote afstanden mee af te leggen. Ze zijn er in verschillenden modellen. Bij het kopen van een hoverboard, kun je tegelijkertijd de bijbehorende accessoires aanschaffen. Hier zetten wij de top 3 hoverboard accessoires op een rijtje voor u.

Hoverboard tas

Vanwege haar bouw, zijn hoverboards makkelijk te vervoeren. En wat is beter dan een geschikte hoverboard draagtas om hem in op te bergen. Door haar flexibiliteit, kun je de draagtas bijna overal opbergen en blijft de hoverboard al die tijd beschermd tegen krassen en andere schade. De draagtassen hebben verder ruimte om behalve de hoverboard, opladers en andere spullen in te plaatsen. Ze zijn er in verschillende modellen en kleuren te vinden in de winkels.

Hoverboard Bluetooth

Een andere, leuke hoverboard accesoire, is de Bluetooth speaker. Wij vinden het allemaal wel prettig, om tijdens het wandelen, ons favoriet clipje aan te zetten. Dit kan inmiddels ook met behulp van Bluetooth speakers, via je smartphone.

Hoverboard stuur

Hoverboards zijn self – balancing scooters, je zult jezelf dus erin moeten trainen, evenwicht te behouden en de hoverboard stuurloos te kunnen besturen. Dit kan voor de beginnelingen wat moeilijker zijn, ongelukjes zijn daardoor niet uitgesloten. Om het leerproces enigzins te vergemakkelijken, zijn er nu ook speciale sturen, die je aan de hoverboard kunt bevestigen. Natuurlijk kun je de stuur er ook gewoon aan laten, om wat houvast te hebben.

Tot slot

Het hebben van een hoverboard, zorgt op zich, al voor vele leuke momenten. Om dat extra tintje toe te voegen aan deze momenten, zijn er speciale accessoires ontworpen; draagtassen, Bluetooth en sturen.

https://hoverboardvergelijken.nl