I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Verschillende soorten tegels

Er zijn ontiegelijk veel tegels en het is vaak ook lastig te kiezen wat voor tegels u voor bijvoorbeeld uw terras gaat gebruiken. Er zijn veel soorten tegels : 

 

  1. Natuursteen. 

De natuursteen is een verzamelnaam voor verschillende soorten natuur stenen. Populaire soorten zijn hardsteen, kalksteen en leisteen. Deze steen is zeer duurzaam en hierbij is het de noodzaak dat de steen goed onderhouden en verzorgd wordt. Deze steen komt rechtstreeks uit de natuur en wordt vaak voor u op maat gesneden. Elke natuursteen is een uniek soort. Dat is ook wel logisch aangezien het rechtstreeks uit de natuur komt. Maar naast het soort natuursteen kan je altijd nog je eigen draai eraan geven. Deze ‘draai’ bereik je door de steen bijvoorbeeld te schuren, polijsten of zagen. Zo kan je altijd ervoor zorgen dat de steen die er ligt volledig naar uw wens is. 

 

2. Keramiek tegel. Deze tegel bestaat uit verschillende dingen uit de natuur. Klei, zand en andere grondstoffen. Vervolgens worden deze tegels op een zo ongelofelijk hete temperatuur gebakken waardoor ze uiteindelijk een harde tegel vormen. In tegenstelling tot natuursteen is de keramische tegel veel makkelijker te onderhouden. Doordat deze steen al zo warm is gebakken zijn de poriën dichtgebrand waardoor er amper spul in kan komen te zitten. 

 

3. Ceramaxx tegels. Deze tegels zijn enorm sterk en kunnen vaak ongebonden worden neergelegd. De tegels zijn bijna niet te beschadigen vanwege de sterkte die ze hebben. Het onderhoud is makkelijk en er is altijd tussen enorm veel kleuren te kiezen als u de tegels uitzoekt. 

 

Kortom er zijn veel tegels met allemaal een verschillende gebruiksaanwijzing. Zo kunt u altijd de tegel vinden die perfect bij u past. 

 

https://www.bricksandstones.nl/