I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Stijlen voor het opknappen van uw tuin

De hete zomers staan weer voor de deur en u zit weer vaker in de tuin dan voorheen. Irriteert u zich nu aan een onafgewerkte schutting, een schuur die lelijk is geworden of uw meubels die wel weer een lakje verf kunnen gebruiken? Dan kunt u natuurlijk de schuur, schutting of de meubels in de tuin weer een kleurtje geven. Hout verven kan eventueel lastig zijn. Eerst moet het houtwerk afgewerkt worden met lak en vervolgens kan er verf worden aangebracht. Vaak is het ook handig om een tweede laag verf er op te doen, zodat het goed pakt en het resultaat perfect is. 

 

Er zijn verschillende Scandinavische stijlen om toe te passen. Er kan gekozen worden voor een stoer Scandinavische stijl die zich kenmerkt door haar diepe kleuren. Planten staan vaak erg mooi bij deze stijl. Er kan ook gekozen worden voor een lichte Scandinavische stijl, die zich kenmerkt door haar lichte kleuren. Daarnaast kan er nog gekozen worden voor een stijl die zich kenmerkt aan haar zachte kleuren, de zacht Scandinavische stijl. 

 

Er kan ook gekozen worden voor een minimalistische stijl. Deze stijl kenmerkt zich door veel natuurlijke en zachte kleuren. Denk aan licht roze en wit. Maar in plaats van zacht kan een minimalistische stijl ook een stoer gezicht geven. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een industriële stijl. Hierbij kan gedacht worden aan een stoere donkere kleur zoals groen. Zo krijgt uw tuin een mooie en stoere stijl. Een andere stijl die mooi past bij een tuin is een landelijke stijl. Dit kan bereikt worden door subtiele grijstinten te gebruiken. Maar een landelijke stijl hoeft niet alleen maar te bestaan uit subtiele kleuren. Er kan ook gekozen worden voor patronen die een andere kleur zijn waardoor de combinatie weer erg mooi wordt. 

 

https://www.moosefarg.nl/