I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Waar moet je heen in Rotterdam?

De stad gelegen aan de Maas en de Rotte, waar je een heerlijk bakkie pleur kunt drinken en los kunt gaan in de Kuip. Feyenoord wordt hier aanbeden en er is hier een grote diversiteit aan culturen. Dit zie terug in de Markthal. Deze grote hal vindt je op Blaak en is een icoon van de stad. Weet je al waar we het over hebben? Rotterdam inderdaad. Maar welke plekken moet je echt bezoeken in deze stad? Wij zetten de leukste plaatsen voor je op een rij en geven een toelichting.

 

De Markthal

Zoals eerder genoemd, het icoon van Rotterdam. Deze hal heeft een bijzondere vorm en is de eerste overdekte markt van Nederland. De hal wordt zelfs de sixtijnse kapel van Rotterdam genoemd! De Markthal is ontworpen door Arno Coenen, deze kunstenaar heeft het grootste kunstwerk ter wereld gemaakt. Het plafond van de hal is volledig beschilderd. In de Markthal vindt je 96 kramen en 20 winkels en horeca gelegenheden. Je kunt er heel veel verschillende culturen vinden en dus veel verschillende smaken en geuren. Denk bijvoorbeeld aan Marokkaanse kruiden, Koreaanse bubbel thee en Vlaamse frieten.

 

De Erasmus brug

Dit iconische bouwwerk is misschien wel het bekendste onderdeel van Rotterdam. De brug verbindt Zuid Rotterdam met de rest van de stad. De Maas loopt namelijk midden door de stad. De Erasmus brug is 800 meter lang en wel 139 meter hoog. De bijnaam van deze brug is Zwaan, door de bijzondere vorm.

 

Koffietentjes

Leuke koffietentjes in Rotterdam zijn de Man met Bril, Hopper en de Coffee Company. Wil je thuis ook de beste koffie, voor de laagste prijs? Kies dat voor het beste alternatief Nespresso cups. Deze goedkope Nespresso cups vind u bij de winkel Koffiecupster.

 

Er is genoeg te zien dus in deze stad. Je kunt hier heel gemakkelijk met het openbaar naartoe reizen.

https://www.koffiecupster.nl/