I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Wat heb ik aan een SEO consultant?

SEO draait meer en meer op vakkennis en daadwerkelijk de beste zijn in wat je doet. Toch is dit vooral een reclametekst vanuit Google, en is er toch een hoop kennis benodigd om jouw website te kunnen optimaliseren voor deze zoekmachines. Voor de loodgieter om de hoek is het nog enigszins mogelijk om hier en daar wat bij te klussen aan zijn website, daar het beheer minimaal is. Maar wanneer je een grote, complexe webshop hebt, doe je er vooral goed aan om een externe partner met voldoende vakkennis in te schakelen. De Online SEO Specialist in een SEO consultant die u hierin bij kan staan.

Over De Online SEO Specialist

Zoals hierboven al gezegd, is de Online SEO Specialist een professionele SEO consultant, die advies geeft in de optimalisatie voor zoekmachines als Google. Behalve een gedegen advies, kunt u van ons een totaaloplossing verwachten wanneer het aankomt op de optimalisatie voor deze zoekmachine.

Marktonderzoek

Ons bureau doet allereerst een gedegen marktonderzoek. Hierin brengen wij in kaart wie de voornaamste partijen binnen uw branche zijn, wat zij goed doen. Maar bovenal brengen wij in kaart wat de belangrijkste zoektermen binnen uw branche zijn. Op basis van deze bevindingen kunnen wij een volledig plan van aanpak aan u voorleggen, die bestaat uit de volgende onderdelen.

Content

Allereerst wordt jouw website van kwalitatief hoogwaardige content voorzien. Denk hierbij aan goed leesbare volzinnen, gesproken in een universele taal die geschikt is voor het grote publiek. Mits u zich in een specifieke branche begeeft, laten we zeggen de advocatuur, kunnen wij ons geschrift natuurlijk uiteraard aanpassen. En bij dit alles worden de richtlijnen van Google zeker niet vergeten.

Autoriteit

Behalve content is ook het creëren van autoriteit belangrijk. Zo zullen wij zorgen dat u daadwerkelijk een online naam voor uzelf maakt en dat u niet alleen meer ‘linkjuice’ krijgt, maar dat het aantal ‘direct visits’ en het aantal ‘branded searches’ ook aanzienlijk toe zal nemen.

Techniek

Vaak onderschat binnen SEO blijft toch de techniek. Denk hierbij vooral aan crawlbaarheid, snelheid en gebruiksvriendelijkheid.

Een SEO consultant nodig? Schakel dan meteen een Online SEO Specialist in!