I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een professionele website laten designen

 

Het design van een professionele moderne website is niet goedkoop maar brengt ook enorme voordelen met zich mee. Een ervaren design bureau als SAM Design in Den Haag zorgt voor super moderne websites met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Daar naast is er de mogelijkheid de websites op zoekmachines te optimaliseren. Zo kan u niet alleen bezoekers binnenhalen maar ook bezoekers overhalen een actie uit te voeren op uw website, bijvoorbeeld iets kopen. Een moderne goed werkende website heeft in ieder geval de volgende kenmerken.

 

Responsief

Responsiviteit is een van de belangrijkste kenmerken van een goede website, zeker in het huidige internet landschap. Het is tegenwoordig namelijk super belangrijk dat websites responsief zijn omdat er talloze verschillende formaten schermen zijn waar mensen mee het internet browsen. Op al deze formaten schermen moet de website goed zichtbaar zijn en goed werken. Als de website namelijk niet goed weergeven wordt bestaat er de kans dat bezoekers hierdoor afgeschrikt worden en op zoek naar de website van een concurrent.

 

Gericht op conversie

Een goede website is gericht op conversie, ofwel het veranderen van niet-betalende bezoekers naar betalende bezoekers, of het veranderen van niet-geëngageerde klanten naar wel-geëngageerde klanten. Een website gericht op conversie bevat dus interactie met de klant, dit gebeurt vaak door middel van call to action knoppen, chatfuncties of contact formulieren. Bijvoorbeeld wordt er een vrijblijvende offerte aangeboden die de klant in een paar simpele stappen aan kan vragen. Dit helpt de klant met het proces van de website doorlopen.

 

Zoekmachine geoptimaliseerd

Een mogelijkheid bij goede webdesign bureaus is de zoekmachine optimalisatie. Het is niet noodzakelijk voor elke website. De vraag of u dit wel of niet wil is afhankelijk van de manier waarop uw website bezoekers aan wil trekken. Als u via Google bezoekers aan wil trekken is zoekmachine optimalisatie super belangrijk.