I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Wat is je studiekeuze?

Ben je Klaar met de middelbare school en je diploma behaald? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om verder te gaan. Wil je gaan beginnen met werken of wil je juist liever doorstuderen? Wil je door studeren dan is het lastig om de juiste opleiding te vinden die bij je past. Er zijn meerdere economische opleidingen, maar mocht je nou technische interesses en skills hebben, dan zal dit niet de juiste richting voor je zijn. Daarom is het verstandig om veel verschillende opleidingen te bezoeken zodat je je op de juiste plek verder kan ontwikkelen. Bekijk wat het aanbod is op de TU Delft en zie wat er allemaal mogelijk is.

Ligt je interesse bij het ontwerpen van producten om dingen te maken die echt iets toevoegen in de wereld. Een voorbeeld hiervan zijn medische instrumenten die doormiddel van Moldflow gemaakt kunnen worden. Dit is een producent van een simulatie software voor plastic voor vooral industrieel product ontwerpen. Moldflow is eigendom van Autodesk en is afkomstig uit Australië Deze software geeft de mogelijkheid om gemakkelijk producten te ontwerpen en in verschillende kleuren te spuiten. Hier wordt veel gebruik van gemaakt bij bedrijven die zich bezig houden met industrieel product ontwerpen. Op verschillende opleidingen op de TU delft wordt hier ook meer gewerkt om vervolgens bij bedrijven in deze branche de kennis toe te passen.

Dit is natuurlijk een hele andere richting dan Marketing of het doorzoeken van wetboeken. Zie je het al voor je om de rest van je leven iets te doen waar je eigenlijk niet goed in bent of over een paar jaar absoluut niet meer mee bezig wilt zijn? Een opleiding aan de TU in Delft is veel uitdagender en kleurrijker. Bezoek daarom een van de open dagen van de TU Delft om een goede keuze te maken.

https://bpo.nl/