I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

WordPress website biedt beste SEO

Veel deskundigen op het gebied van online marketing zijn het er over eens: WordPress is het beste CMS voor zoekmachine optimalisatie. Dat komt onder meer omdat WP:

 • Hoge prioriteit stelt aan de gebruikerservaring
 • Geoptimaliseerd is voor mobiele gebruikers
 • Snel de pagina’s van jouw website laadt
 • Het mogelijk maakt om aantrekkelijke links te maken
 • Je allerlei sociale media kunt integreren

Webdesign door de specialist

Zelf een website bouwen, is een hele klus waar veel tijd in gaat zitten. Het is bovendien een vak dat je dan ook maar beter kunt overlaten aan de specialist. Studio Webdigi gaat graag voor jou aan de slag. Dankzij onze skills, kennis en ervaring garanderen wij dat ook jij straks beschikt over een website die:

 • 1. SEO geoptimaliseerd is en dus goed vindbaar is in Google.
 • 2. Zorgt voor een uitstekende klantervaring
 • 3. Meer conversie en dus meer winst oplevert.
 • 4. Dankzij responsive design er zowel op laptop, tablet of mobiele telefoon perfect uitziet.

Door gebruik te maken van de visuele pagebuilder van WordPress maakt ons webdesignbureau de beste websites met een winstgevende online marketing. We creëren een website die helemaal past bij jouw onderneming of organisatie. Ook maken wij het voor je bezoekers zo eenvoudig mogelijk om jouw webpagina’s te bekijken, snel de juiste informatie te vinden en om actie te ondernemen, zoals een aankoop of het inschrijven voor je nieuwsbrief.

Professioneel webdesign, content- en online marketing

Een succesvolle website is een combinatie van professioneel webdesign, online- en content marketing. Het ontwerp bepaalt hoe jouw onderneming zich presenteert aan het publiek. Hoe slimmer het ontwerp, hoe meer mensen optimaal gebruik maken van jouw website.
Het ontwerp alleen is echter niet voldoende, je moet ook zorgen voor voldoende waardevolle content. Wanneer je allerlei interessante artikelen plaatst die relevant zijn voor jouw doelgroep, doe je aan content marketing. Google geeft namelijk voorrang aan sites die de gebruikers meerwaarde bieden en beloont ze met een hogere plek in de zoekresultaten. Content is tegenwoordig dus een belangrijk wapen in de online marketingstrategie. Uiteraard spelen ook andere marketingtactieken zoals linkbuilding, adverteren en het opbouwen van een e-mail lijst nog steeds een belangrijke rol. Studio Webdigi is dan ook meer dan webdesign alleen, we helpen je graag verder om jouw online- en content marketing om te zetten in succesvolle resultaten.

 

Voor elke organisatie een passend pakket

Om tegemoet te komen aan de verschillende wensen van onze klanten hebben wij drie pakketten samengesteld voor een Basis, Premium en Maatwerk website.

 • Met ons Basis pakket mag je rekenen op een aantal professioneel vormgegeven webpagina’s die aansluiten bij de huisstijl van jouw onderneming of organisatie. Uiteraard is dit basispakket inclusief een groot aantal functionaliteiten. Jij levert zelf de teksten, afbeeldingen en een bedrijfslogo aan en kiest een template uit. Studio Webdigi gaat vervolgens voor je aan de slag. We bouwen een site die is voorzien van de beste WP-plugins zodat je zeker weet dat alles optimaal functioneert.
 • Met ons Premium pakket kies je voor professionele vormgeving op maat. We maken een uniek ontwerp dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep. Dit doen we aan de hand van jouw wensen en het type onderneming of organisatie dat jouw site vertegenwoordigt. Ook in dit geval lever je zelf de teksten, foto’s en logo’s aan.
 • Met ons Maatwerk pakket kies je voor de meest uitgebreide optie en een website die voor 100% is afgestemd op jouw wensen en doelstellingen. Voor dat we daadwerkelijk gaan ontwerpen, bepalen we daarom eerst samen met jou de strategie. Hoe ziet je doelgroep eruit en wat wil je met jouw website bereiken en hoe kunnen we dat het beste vormgeven? Wanneer we samen een duidelijk beeld voor ogen hebben, gaan we aan de slag. Zo komen we tot een compleet unieke website waarin design en functionaliteiten helemaal op maat zijn gemaakt en volledig in overeenstemming zijn met je doelstellingen. Je hebt er vervolgens zelf geen omkijken meer naar want we voeren het hele proces van A tot Z voor je uit.
https://studio-webdigi.com