I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een goede website laten maken

Bij een website laten maken komt meer kijken dan alleen wat mooie afbeeldingen en pakkende teksten. Nog veel belangrijker is het namelijk dat de website goed werkt en praktisch is in gebruik. Niemand zit namelijk te wachten op een trage website, een website die niet goed opent op een mobiele telefoon of een website waarin constant niet functionele pop-up vensters verschijnen. En wat dacht je van een goed vindbare website? Ook al heb je nog zo’n mooie en goed werkende website, als de website niet goed te vinden is heb je er helemaal niets aan. Bij SiteToGo weten ze gelukkig als geen ander hoe belangrijk deze aspecten zijn voor een goede website.

Een website laten maken die goed vindbaar is in Google

Bij SiteToGo een website laten maken betekent ook beter vindbaar in Google. Als je bedenkt dat meer dan 98% van de Nederlanders Google als zoekmachine gebruikt, is dat dus geen overbodige luxe maar eerder een must. SiteToGo kan op twee manieren ervoor zorgen dat jouw website hoger komt in Google. De eerste manier is door te adverteren op Google Adwords. Dit wordt ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd. Hiermee kom je direct bovenaan in Google, je betaalt dan een bedrag per klik naar jouw website. De tweede manier om hoger in de zoekresultaten van Google te komen is door Search Engine Optimization (SEO). Het geheime Google algoritme bepaalt dan hoe hoog je komt in Google. Met ruim 16 jaar ervaring weet SiteToGo precies wat ze moeten doen om dit voor elkaar te krijgen. Hoe hoger jouw website uitkomt in de zoeklijsten van Google hoe meer potentiële klanten jouw website bezoeken. Mensen die op internet bepaalde zoekopdrachten intoetsen gaan niet alle pagina’s door scrollen om uiteindelijk jouw website te kiezen. Ze beperken zich meestal tot de eerste of tweede pagina. Het is dus heel belangrijk voor jouw bedrijf om hoger in Google te komen.

Een responsieve website laten maken

Een website laten maken die goed vindbaar is en hoog staat in Google is dus heel erg belangrijk. Maar wat ook heel belangrijk is, is dat je een responsive website laat maken. Ook hier weten de experts van SiteToGo wel raad mee. Zij zorgen er namelijk voor dat jouw website standaard geoptimaliseerd is voor zowel mobiele telefoons, tablets als op een desktop. Waar je jouw website ook opent hij werkt altijd perfect. Dit is heel belangrijk want als bezoekers eenmaal jouw website  hebben gevonden is het ook van belang dat ze erop blijven en uiteindelijk klant worden. Kijk voor meer informatie over een website laten maken op www.sitetogo.nl