I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

De modules van Buckaroo uitgelicht.

 

Betalen en managen

Online betalen hoort voortaan bij het dagelijks leven, zowel voor bedrijven als particulieren. Binnen de e-commerce branche is Buckaroo een bedrijf dat zich hiermee bezig houdt. Buckaroo biedt tal van mogelijkheden aan op het gebied van betaalmethoden, zowel online als offline. Buckaroo biedt functionaliteiten aan om betalingsverkeer te kunnen managen en stelt verschillende online betaalmethoden ter beschikking, zoals iDEAL, giropay en Mastercard. Ook maakt Buckaroo gebruik van payment services met de overkoepelende naam “modules”. Via dit systeem kun je online betalingsprocessen eenvoudig en centraal inrichten. Hieronder volgt een kort overzicht van de verschillende modules waarmee Buckaroo werkt.

 

Modules

In totaal maakt Buckaroo gebruik van acht verschillende modules. Credit Management is er hier een van. Via Credit Management kun je op een snelle en efficiënte wijze je uitstaande facturen innen. Het is een volledige online-service en over en altijd beschikbaar. Je kunt berichten sturen per brief, e-mail of sms en verschillende herinneringsschema’s instellen. Bovendien is het mogelijk deze module volledig naar eigen wens en stijl in te richten. Het resultaat is minder openstaande vorderingen en een effectievere managing van je werkkapitaal. Stel je wilt alleen per e-mail werken, dan is PaperEmail een optie. Je verzoekt de klant per e-mail om aan de openstaande betaling te voldoen en met één druk op de betaalbutton of –link komt hij of zij op een veilige betaalomgeving van Buckaroo terecht. Hiermee bespaar je als bedrijf op het proces rondom facturatie en inning, bepaal jij het aanbod van betaalmethoden en worden de facturen sneller betaald door de hoge gebruiksvriendelijkheid.

 

Achteraf betalen is een zeer populair fenomeen bij de Nederlandse consument. Om dit veilig te laten verlopen, heeft Buckaroo BetaalGarant op de wereld gezet. Bij BetaalGarant hoeft een bedrijf zich geen zorgen te maken over de mogelijk nalatigheid van consumenten. Er is namelijk sprake van 100% betaalgarantie. Deze garantie is veiliggesteld door een credibility check vanuit Buckaroo. Een positieve feedback betekent gegarandeerde achteraf betaling door middel van BetaalGarant. Met Mandaat Management kun je digitaal incassomachtigen. Zo kunnen consumenten aan incasso’s voldoen met behulp van een digitale handtekening. Met behulp van dit systeem kan op een goede wijze de authenticiteit van de consument worden gecontroleerd.

 

Met Buckaroo Card Services is een systeem dat als totaaloplossing functioneert voor spaarsystemen, cadeau-, klant- en kredietkaarten. Het hele proces wordt verzorgd door BCS. Het krediet kan zowel online in een webshop als op fysieke wijze in een winkel worden gespaard en besteed. Tevens kunnen klanten hun spaartegoeden, saldo en bestedingen inzien. Een andere manier waarop zowel online als in een fysieke winkel kan worden betaald, is met behulp van Point of Sale. Via dit systeem kunnen producten die online wel beschikbaar zijn, maar in de fysieke winkel niet, eenvoudig naar de klant worden doorgespeeld, zodat deze de aankoop kan doen die hij of zij wil. Het zijn als het ware meerdere verkoopkanalen in één.


Tot slot bestaan nog de mogelijkheden om klanten telefonisch een bestelling te laten doorgeven, wanneer men gebruik maakt van het Callcenter. Abonnementen kunnen eenvoudig worden afgehandeld met Buckaroo Subscription Services. De handmatige verwerking van periodieke betalingen en dergelijke zijn hierin omgezet in een automatiseringsproces. Zoals je ziet, heeft Buckaroo tal van opties om betalen en incasso’s klantvriendelijker, eenvoudiger en effectiever te laten verlopen.

https://www.buckaroo.nl/zakelijk/producten/betaalmethoden/ideal/