I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Het bleken van tanden

De vraag die veel mensen stellen is: ‘hoe krijg je witte tanden?’ Dit is een vraag die heel erg makkelijk te beantwoorden is. Er zijn verschillende manieren om tanden te bleken. Je kan het heel makkelijk zelf doen, maar je kan het ook door een specialist laten doen. Hiervoor maak je een afspraak en tijdens de afspraak zijn ze ongeveer tien minuten bezig met het bleken van je tanden. Binnen no time heb je dan witte tanden en kan jij weer mooi lachen zonder zorgen.

Maar wat als je eigenlijk niet naar een tandarts wilt gaan? Dan kan je het altijd nog zelf doen. Er zijn verschillende middelen om dit veilig te doen, maar je moet wel weten dat er nog steeds risico’s aanzitten. Zo heb je kans om het glazuurlaagje van je tanden eraf te halen wanneer de bleek te agressief is, en je kan ook vlekken krijgen op je tanden die heel moeilijk weg te halen zijn. Deze risico’s zijn erg klein, vooral als je het goed doet.

De middelen die je kan gebruiken zijn onder andere bleekgel en tanden bleek. Deze kun je halen bij een normale drogist. Het is belangrijk om de instructies goed op te volgen die op de doosjes zijn, omdat de risico’s anders hoger worden. Dit willen we natuurlijk niet hebben. De bleek te lang er op laten zitten bijvoorbeeld laat het glazuur laagje van je tanden wegrotten.

Er zijn ook middelen die alleen een tandarts aanbieden. Zo kan alleen een specialist tanden van binnenuit bleken, wat soms nodig is, want een wortelkanaal behandeling kan er voor zorgen dat je tanden verkleuren, wat soms een lelijk resultaat heeft. Ook kan de tandarts een gipsafdruk maken van je tanden die je meeneemt naar huis en zelf vult met bleekgel.

Het is dus best makkelijk om je tanden te bleken, als je er maar genoeg onderzoek naar doet.

https://witgebitnederland.nl/