I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Uw bedrijventerrein is uw visite plaatje!

Onderhoudt bij uw bedrijfspand is belangrijk. U maakt misschien wel gebruik van schoonmakers die één keer in de week uw pand schoonmaken. Dit gebeurt vooral voor de vieze vloeren in de kantoren en de volle prullenbakken. Schoonmaken is erg belangrijk, het zorgt ervoor dat uw werkplek schoon blijft en niet te stoffig. Daarnaast is het voor klanten belangrijk om voor een schone ontmoetingsplek te zorgen. Met de uitstraling van uw pand wilt u ook laten zien wie u bent.

Vaak vergeten veel ondernemers dat naast de schoonmaakwerkzaamheden ook onderhoudt buiten het pand erg belangrijk is. Het kan bijvoorbeeld dat u gebruik maakt van bestelbussen of machines. Deze machines staan vaak opgeslagen in een schuur of loods. Door het gebruik van deze machines en bussen worden deze ruimtes vaak erg vies, maar ook deze ruimtes zijn uw visiteplaatje. U zult misschien denken, hoe kan ik ooit deze schuur of loods schoon krijgen. Het belangrijkste is om uw vloeren schoon te houden, hier verzameld zich namelijk het meeste stof. Een oplossing hiervoor is een Benzine veegmachine. Met deze veegmachine kunt u gemakkelijk de vloeren van uw loods of schuur schoonhouden.

Naast het aspect van een ‘nette uitstraling’ is er ook zoiets als veiligheid. Uw bedrijfsterrein moet veilig blijven. Veilig voor klanten wanneer ze langskomen, maar ook veilig voor medewerkers wanneer ze hun activiteiten uitvoeren. Een voorbeeld van onderhoudt wat de veiligheid bevorderd is, wanneer de weersomstandigheden verslechteren, bestrijding van gladheid. Vooral in de wintermaanden is gladheid een grootprobleem. Veel bedrijven wachten hierbij af tot de gemeente komt strooien. Wanneer u te maken heeft met activiteiten met machines en voertuigen is het veel handiger om zelf de gladheid te bestrijden. Zo kunt u bijvoorbeeld een strooimachine aanschaffen. Deze kunt u zelfstandig gebruiken en komt u dus nooit in problemen met gladheid rond uw bedrijfspand.

http://www.fuxtec.nl/